Waar gaat het heen?

2021, een verlenging van 2020 met aanpassingen.. Wat gaat het ons brengen?

2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar! Een droog voorjaar, bouwprojecten die stil kwamen te liggen, grondverzet niet mogelijk vanwege pfas, droogte, enorme hitte, stress, thuiswerken en beperkte bewegingsvrijheid om maar wat te noemen.

Neem contact op

Een jaar waarin mensen, vanwege Covid-19, extra behoefte hebben aan het buitenleven. De beleving en het bezit van een tuin wordt steeds belangrijker.
Beweging, zonlicht, welzijn, bezig zijn met klussen en tuininrichting doet ons goed. Tuinen, volkstuinen, parken en de natuur hebben ons allen door deze moeilijke periode geloodst.

Wij zorgen voor het ‘groen’ om ons heen en onze tuinen. Terwijl het groen en onze tuinen altijd al voor óns zorgen. Tuingeluk is soms dichterbij dan je denkt.

Hopelijk gaat 2021 ons verlossen van het coronavirus en kunnen we weer allemaal volop genieten van de buitenruimte en onze tuinen! Van Horne Tuin helpt u graag bij het maken van uw tuin plannen!

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×