Over mij

Hoveniersbedrijf van Horne Tuin is gevestigd in de mooie gemeente Someren. Gelegen tussen de 'Strabrechtse heide' en natuurreservaat de 'Grote Peel'.

Opgegroeid tussen de flodderbonne en perkplanten in het kerkdorp Someren-Eind. Van huis uit een plantenkwekerij, later tuincentrum en tuinaanleg. Opleiding succesvol afgerond aan de M.Tu.S. te Venlo in 1980. Vakbekwaam hovenier. Grote passie voor alles wat leeft, de natuur, tuinen, eenjarigen….

Neem contact op

Tuinen vroeger en nu…

Er is veel veranderd in al die jaren (behalve de Felco snoeischaar), tuintrends kwamen en gingen, van de alom bekende uitgewassen grindtegel van 60x40cm naar de nieuwste trend: keramische – steeds groter wordende – tegels. Van ‘groene’ naar ‘grijze’ verharde tuinen, maar dat gaat gelukkig veranderen. Meer groen in onze tuinen, bewust van milieu en klimaat.

Van Horne Tuin maakt vooral tuinen die zich kenmerken door een grote variatie aan planten en bloemen, met oog voor insecten, bodemleven, waterproblematiek, beleving en welzijn. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de tuinbezitter kan relaxen en genieten in de tuin, een mooi ruim terras, schaduwplekken waar nodig, een waterpartij, hoogteniveaus enz.

Nu 40 jaar werkzaam in het ‘groen’, waarvan 9 jaren bij (toenmalig) Groenrijk Asten-Heusden. Sinds 2004 weer als zelfstandig hoveniersbedrijf en tuinontwerper.

Dan nog dit; beleef de seizoenen. We leven tenslotte in Nederland waar we 4 prachtige seizoenen kennen. Een ‘cadeau’ waar we iets moois mee kunnen doen. Proberen om de charmes van deze seizoenen in onze tuinen tot uiting te laten komen. Dat zou pas mooi zijn, beleving.

Als we iets voor u kunnen betekenen, graag!

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×