Tuinonderhoud

Hoeveel onderhoud vraagt uw tuin?

Dat is een goeie vraag! Hoeveel onderhoud wilt u en hebt u daar de tijd en de energie wel voor? Bomen, heesters, lei-vormbomen, klimplanten en grassen. Allemaal hebben ze onderhoud nodig om de balans in uw tuin op het juiste peil te krijgen en te houden. En dan het gazon dat veel aandacht vraagt (het echte gazon waar de madeliefjes in groeien), maar ook het kunstgras vraagt het nodige onderhoud. Ook verharding, de vijver, kuipplanten en de hagen. Allemaal hebben ze op hun tijd onderhoud nodig.

Neem contact op

Wat kun je verwachten?

  • Vakkundig onderhoud
  • Vakkundig snoeiwerk
  • U ontzorgen
  • Netjes opruimen & afvoeren van afval
  • Het juiste gereedschap
  • Een mooiere tuin!

Vakkundig onderhoud

- Frank van Horne

Tuinonderhoud uitbesteden.

Het reguliere onderhoud zoals: grasmaaien, schoffelen en uw paadje vegen kunt u makkelijk zelf. Er zijn werkzaamheden die u zelf niet kunt, waar u zelf geen tijd voor heeft of u niet het juiste gereedschap voor heeft. Van Horne Tuin verzorgt graag het onderhoud voor u. Dit kan zijn: eenmalig op afspraak, een najaarsbeurt of voorjaarsbeurt om de tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Knippen van de hagen en de veel te hard groeiende hedera-afscheiding, gazononderhoud, bemesten, het vervangen beplantingen, bloembakken aanplanten enz.

Soms komen we tuinen tegen die veel te ‘netjes’ zijn. Deze kunnen er gedurende het seizoen prachtig uitzien, maar missen de natuurlijke kringloop in de tuin, vooral als in het najaar de tuin weer van aanwezige voedingsbronnen wordt ontdaan (bladeren en dergelijke). Dan vertellen we graag hoe het anders kan!

Van Horne Tuin beschikt over de juiste gereedschappen, kennis en twee klauwen om de klus te klaren. En waar blijven we met al dat tuinafval? Hergebruik in de tuin of verantwoord afvoeren. We ruimen alles netjes op!

Zodat u rustig kunt genieten van uw tuin!

Meer dan 32 jaar ervaring

Altijd een persoonlijke service

Eerlijk advies gegarandeerd

Milieu bewust materiaal

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×