Tuin aanleggen & tuin renoveren

Van Horne Tuin houdt zich bezig met de aanleg van nieuwe tuinen en het renoveren van bestaande tuinen.

Een nieuwe woonplek betrokken met een kleine of grote tuin erbij? Hoe ga je dat inrichten? Hou je zelf van tuinieren en bezig zijn in jouw tuin op jouw manier, of heb je daar minder feeling mee en vind je het prima als je tuin er maar netjes bij ligt en makkelijk is te onderhouden. Je kunt zoveel met een tuin! Maar hoe? En wat gaat dat allemaal kosten?

Neem contact op

Wat kun je verwachten?

  • Duidelijk en eerlijk advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Tuinplanten met kwaliteit
  • Correcte uitvoering
  • Liefde voor het vak
  • Korte lijntjes

Eerst overhoop halen en dan inrichten.

- Frank van Horne

Een duidelijk tuinadvies!

Een hovenier kan u daar wellicht bij adviseren. ‘Van Horne Tuin’ is zo’n hoveniersbedrijf dat graag met u het gesprek aangaat en samen kijkt wat de mogelijkheden zijn. Een tuinplan of een tuinontwerp is van grote waarde voor u. Zo weet u wat u te wachten staat en ziet u uw toekomstige tuin zich ontwikkelen vanaf het moment dat de schop de grond in gaat tot de beplanting is aangebracht en alles klaar is. Tijdens dit proces is natuurlijk altijd ruimte voor overleg en eventuele wijzigingen. Samen bouwen we aan de totstandkoming van uw droomtuin. Frank van Horne is hierbij uw contactpersoon en uitvoerder.

Tuinmaterialen

Materialen die nodig zijn voor de aanleg betrekken we zo veel mogelijk uit de nabije omgeving van bedrijven die kwaliteit en service bieden. Zo blijven de lijntjes ook kort! Van Horne Tuin voert de meeste werkzaamheden zelf uit. En wat we niet kunnen uitvoeren besteden we uit aan bedrijven die daar de kunde, kennis en materialen voor hebben.

Tuinbeplanting

Als er duidelijkheid is over de sfeer, kleurstelling, soort beplanting en maatvoering gaan we de beplanting uitzoeken. Er is nu een goed totaaloverzicht van de tuin en je ziet de verhoudingen in de tuin zelf. Alle planten worden door Frank van Horne persoonlijk uitgezocht en geleverd. Daarbij speelt kwaliteit een zeer grote rol!  Of het gaat om leibomen, heesters, vaste planten, grassen of graszoden. Van Horne Tuin staat er achter!

Tuinaanleg met gevoel.

Met GEVOEL een tuin aanplanten vind ik het mooiste dat er is.  Alsof je in een snoepwinkel staat en de lekkerste en mooiste planten mag uitzoeken en gebruiken. De vier seizoenen combineren, een geraamte bouwen, structuur aanbrengen, invulling en kleur geven aan de tuin. Een variatie aan planten waar we rekening houden met bijen, vlinders en insecten.

Van Horne Tuin wenst u alvast heel veel tuinplezier!

Meer dan 32 jaar ervaring

Altijd een persoonlijke service

Eerlijk advies gegarandeerd

Milieu bewust materiaal

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×