Verandering

Welkom op de nieuwe website van Van Horne Tuin!

Het is eind april 2020. Het tuinseizoen; de aanleg en onderhoud zijn in volle gang. De droogte van maart en april wordt alweer zichtbaar! Zo ook het coronavirus. Het lijkt of alles om ons heen veranderd. Wat ook verandert is de website van Van Horne Tuin. De bestaande site waar vele prachtige afbeeldingen te zien waren en die op een speciale wijze was ontwikkeld, is helaas niet meer!

Neem contact op

Een nieuwe kijk op de manier hoe we met de media omgaan en alle veranderingen die daarbij horen, hebben geleid tot het ontwikkelen en hosten van een nieuwe website, www.vanhornetuin.nl. Zoals u ziet, is de naam hetzelfde gebleven.

Nieuw zijn de duidelijke layout, pagina-indelingen, foto’s, contactpagina en blogs. Alles up-to-date! De website is dan wel veranderd, maar Van Horne Tuin blijft hetzelfde!

Ik wens alle bezoekers veel kijk en leesplezier  en neem gerust even contact op als u geinteresseert bent.

Met vriendelijke tuingroet,

Frank van Horne

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×