Lekker bezig zijn in ‘het groen’

Al 40 jaar heb ik het voorrecht om bezig te zijn in ‘het groen’. Wat gaat de tijd toch snel!

Opgegroeid op een plantenkwekerij van perkplanten, snijbloemen, coniferen, heide, etc, was het bijna logisch dat je in de voetsporen van je ouders stapte. Dus de opleiding L.A.S en M.T.u.S. gevolgd. (Met goed succes overigens.)

Neem contact op

Tegenwoordig zijn de bedrijfsopvolgers moeilijker te motiveren door alle regelgeving, wetten en verantwoordelijkheden.
Maar goed, met de diploma’s op zak, kwam ik op het ouderlijk bedrijf te werken. Naast de kwekerij kwam er een tuincentrum bij met verkoop van tuinplanten, bloembakken, vijverartikelen, potgrond, etc.

Ook tuinontwerp, aanleg en onderhoud worden de nieuwe activiteiten. Uiteindelijk is de locatie-kwekerij gestopt en ben ik me gaan bezighouden met de hoveniersactiviteiten en ontwerpen.

Dat doe ik nog steeds met veel plezier! De liefde voor de natuur, planten en bloemen zat er van jongs af aan al in en dat is alleen maar sterker geworden. Dat kun je zien aan de tuinen die ik maak. De inrichting van onze tuinen is echter door de jaren heen veel veranderd. Andere tijden, andere maatschappij, behoeften, levensgewoonten, maar ook trends e.d. hebben ervoor gezorgd dat het werk van de hovenier interessant blijft en uitdagingen biedt.

Door mijn visie en beleving én door dicht bij mezelf te blijven, heb ik in het verleden al veel fleurige, mooie tuinen mogen realiseren. Groei, bloei, kleur en vorm spelen daarin een belangrijke rol!

Ik hoop dan ook nog een hele tijd ‘lekker bezig’ te mogen zijn in ‘het groen’! U ook?

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×