Lekker bezig zijn in ‘het groen’

Buiten werken ' in het groen’. Omgaan met bloemen en planten. Een beleving!

De liefde voor de natuur, planten en bloemen zat er van jongs af aan al in. Mijn vader is er al mee begonnen, eerst met Groenten en zacht Fruit en later naar vollegronds-en kasgroenten. De omschakeling naar Perkplanten (eenjarig zomergoed) volgde daarop. Ik mocht op 10 jarige leeftijd al mijn eerste afrikaantjes en Salvia's zaaien die nodig waren voor de opkweek, Ontzettend trots natuurlijk als dat goed lukte! Dat was de grondslag voor mijn passie voor planten en tuinen.

Neem contact op

Opgegroeid in het buitengebied, altijd te vinden in de natuur.  Een opleiding aan de L.A.S. was een bijna vanzelfsprekend gevolg. Daarna de opleiding Hovenier aan de M.Tu.S. in Venlo met succes afgerond. Tuinontwerp, aanleg en onderhoud worden de nieuwe activiteiten.

Buiten werken, soms in de volle zon, dan weer in de regen maar in het algemeen gewoon lekker in de buitenlucht bezig zijn.

 Andere tijden, behoeften, levensgewoonten, maar ook trends e.d. hebben ervoor gezorgd dat het werk van de hovenier interessant blijft en uitdagingen biedt.

Ons werk beweegt met de ontwikkelingen mee.  En dat maakt het werken “in het Groen” zo ontzettend leuk en interessant.

Ik hoop dan ook nog een hele tijd ‘lekker bezig’ te mogen zijn in ‘het groen’! U ook?

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×