Oogst uit eigen tuin

Wat is er mooier dan zelf fruit verwerken uit je eigen tuin?! En natuurlijk biologisch gekweekt.

Bramen sap maken. In mijn voortuin staat al jaren een doornloze braam ( Rubus Thornless Evergreen). Een prachtige struik die ik tegen een pergola heb staan. Jaarlijks krijgt de plant een snoeibeurt en bloeit met talloze witte bloempjes. In de loop van de zomer komen de bramen tevoorschijn die dan in augustus geplukt kunnen worden. Deze zomer heb ik bij de eerste pluk zo'n 3 kg. bramen geoogst. Hiervan heb ik heerlijk bramen sap gemaakt. Smullen maar!

Neem contact op

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×