Tuin ontwerp Asten

Tuinontwerp nodig ? Laat u eens verrassen !

Al vele tuinen in Asten-Heusden zijn u voor gegaan en met een heel verrassend resultaat! van Horne Tuin ontwerpt al zijn tuinen zelf. Voordeel is dat tijdens het ontwerpproces al rekening wordt gehouden met de praktische en technische uitvoerbaarheid van het ontwerp! Tuinen krijgen vorm en inhoud op mijn tekentafel. Uw ontwerp wordt netjes in een 2 D tekening uitgewerkt, in kleur. En op schaal 1;100 of 1;50 .

Neem contact op

Zelf een ontwerp maken? Probeer het maar eens en waarschijnlijk lukt het je ook nog! Prachtig toch. Maar niet iedereen heeft een duidelijke visie en kennis om een mooi en praktisch ontwerp te bedenken. Het past niet ! De verhoudingen kloppen niet, saai, stroom vergeten, planten staan op verkeerde plek, vijver is te ondiep. Het kan van alles zijn.

Daarom is een gedegen ontwerp heel belangrijk voor de verdere stappen in het aanleg proces. Het moet in een keer goed zijn! En dat is ook de reden dat de uitgaven aan een ontwerptekening zichzelf terug verdienen. van Horne Tuin heeft de kennis en ervaring om u een prima ontwerp te bieden , ondersteund door goed advies en begeleiding

 

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×