SNIKHEET!

Tropische temperaturen in de Nederlandse tuinen.

Het is een drukke tijd geweest waarin we weer mooie tuinen hebben mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Het was groeizaam weer en dat zien we terug in de natuur en in onze tuinen. Hagen en klimop-afscheidingen zijn inmiddels weer flink gesnoeid en de tuin kan zich verder ontwikkelen. Even rust in de tuin. Tuinbezitters en hoveniers kunnen eindelijk genieten van hun welverdiende rust en de accu weer opladen.

Neem contact op

Er op uit!?

Normaliter trekken we er massaal op uit naar buitenlandse oorden met zon, strand en warmte. Echter, het Coronavirus houd velen van ons thuis. Vakantie in eigen land met de nodige  Covid- maatregelen. De tuin speelt hierin een belangrijke rol!  Er is een grote behoefte aan tuin beleving. Mensen  zijn nu bezig in de tuin! De tuin (en groen in het algemeen) speelt een belangrijke rol in het welbevinden van de mensen. We zijn het bezit van de tuin meer gaan waarderen in deze moeilijke tijd. We prijzen het bladerdek van de bomen de hemel in en vergeten eventjes de bladval in de herfst. Schaduw en afkoeling, gratis.

Veel drinken

Met de ongekend hoge temperaturen op dit moment moeten we veel drinken om niet uit te drogen. Zorgen dat de tuinplanten en potten voorzien worden van voldoende water is net zo belangrijk! Heel Nederland is aan het water geven, uit een bron of via de waterleiding. Tuinen anders inrichten en omgaan met droogte maar ook met tijdelijke wateroverlast zal in de toekomst steeds belangrijker worden.

Hopelijk krijgen we een mooie nazomer en kunnen we nog lang genieten van onze tuinen. Iedereen een fijne vakantie en veel tuingeluk!

Ik ga mijn accu opladen en zie je graag over een paar weken.

 

 

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×