Rondingen: de komende trend?

Samen met de bewoners hebben we een indeling bedacht met ronde lijnen. Een verrassend idee in het tijdperk van de rechtlijnige, strakke tuinen.

Onze werkzaamheden in het kort:

  • Renovatie van de voortuin

  • Beplantingsplan gemaakt

  • Assisteren bij de verwerking van de materialen

In Someren heeft van Horne Tuin mee mogen denken en realiseren van een voortuin waarin de ronde lijnen de sfeer bepalen. Door één grote cirkel centraal in de tuin te maken, creëer je een cirkelvormig plantvak, een pad en een groot plantvak eromheen. De cirkelvormige lijnen zijn uitgevoerd met Ecolat randafzetting. Deze is flexibel te verwerken. Als half verharding is gekozen voor Yellow Sun split.

De tuin is aan de buitenzijde op peil gebracht door Schellevis banden te plaatsen. De beplanting varieert van vaste planten, grassen en hortensia’s tot solitaire planten zoals een prachtige Japanse Esdoorn en een Magnolia. De bestaande treurvorm boom speelt een hoofdrol bij de entree van deze tuin.

Neem contact op

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×