Renovatie kleine tuin in Breda

Van een 'harde' naar een vriendelijke tuin!

Onze werkzaamheden in het kort:

  • Overkapping geplaatst

  • Bestrating aangelegd

  • Kunstgras verwerkt

In een oude wijk met karakteristieke woonhuizen in het centrum van Breda hebben we een kleine omsloten tuin mogen renoveren. De bestaande situatie zag er netjes uit, maar miste een stuk gezelligheid.

De oude achtertuin is helemaal gesloopt en we zijn begonnen met het bouwen van een strakke overkapping met een fijne plek om te zitten. De bestrating is uitgevoerd met nieuwe gebakken klinkers en onder de overkapping grote tegels. Verder zijn de plantvakken verhoogd door middel van beton stapelstenen. Een klein stukje kunstgras voegt extra ‘groen’, tevens speelruimte toe.

De voortuin is vrijwel geheel verhard met gebakken klinkers en een natuurstenen rand die een extra accent toevoegt. Deze voortuin dient dan ook meer als fietsenstalling. Een smalle planten border zorgt voor een ‘groene’ aankleding.

Al bij al is het een leuke, functionele en praktische tuin geworden!

Neem contact op

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×