Metamorfose voortuin in Someren-Eind

Kleine voortuin omgebouwd van een jaren '90 tuin naar een hedendaagse tuininrichting.

Onze werkzaamheden in het kort:

  • Bestaande waterpartij verwijderd

  • Cortenstalen watertafel geplaatst

  • Beplanting aangepast

Deze kleine voortuin zag er op zich heel mooi uit met leuke beplanting en een waterelement bestaande uit een drietal betonnen bollen uit de jaren ’90. Door de tijd heen is er veel veranderd qua inrichting en materiaal keuze. Cortenstaal heeft zijn intrede gemaakt als diverse toepassingen in onze tuinen. Als dit materiaal uiteindelijk is geoxideerd, geeft het een mooie oranje/rode roest kleur. Het metaal is nu beschermd!

In de nieuwe situatie is gekozen voor een Cortenstalen watertafel die eruit springt. Het plaatsen is een secuur werkje, omdat het water natuurlijk gelijkmatig over het plateau in de bak moet stromen. Een sterke (waterpas) fundering is nodig om het gewicht van ruim 1200 kilo te kunnen dragen! De ingebouwde ledverlichting in de drie fonteintjes geeft ook ’s avonds een leuke sfeer in de tuin!

De beplanting is voor een gedeelte hergebruikt en verder aangevuld met diverse vaste planten en grasjes.

Neem contact op

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×