Landelijke villa tuin

Landelijk gelegen villa tuin in Brandevoort. Deze tuin is door van Horne Tuin ontworpen, aangelegd en onderhouden. Een rustige en "groene" uitstraling aangevuld met bloeiende planten.

Onze werkzaamheden in het kort:

  • Onderhoud beplantingen en gazons

  • Aanleg tuin

  • Ontwerp gemaakt

Een prachtige villa en een heel groot perceel in een landelijke omgeving gelegen in Brandevoort. De bewoners zijn al op leeftijd maar nog heel actief , hij met het werk en zij met bloemen en planten. Mij werd gevraagd een ontwerp te maken. Vanwege de grootte van de achtertuin werd deze in twee gedeelten opgesplitst nl. een siertuin met een groot gazon, hagen op de perceelgrenzen en veel groenblijvende planten aangevuld met bloeiende planten , het tweede deel is een dierenweide geworden met ganzen en herten. De achtergrens is aangeplant met grote solitair coniferen die jaarlijks netjes worden geschoren.

De tuin wordt door de eigenaresse aangevuld met eenjarigen, kuipplanten en bloeiende vaste planten, naar eigen inzicht en beleving. Ook het maaien van de gazons neemt ze voor haar rekening. Petje af voor haar inzet ! Het overige en grote onderhoud wordt 2 tot 3 keer per jaar door van Horne Tuin uitgevoerd.

Samen gevat; een tuin die past bij de bewoners en waar plezier, beleving en passie een grote rol spelen.

 

 

Neem contact op

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail bericht.

0493 491 634 06 536 132 31 info@vanhornetuin.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×